fbpx
scroll

Pink Gellac

Pink Gellac Branding video’s

“Bij een nieuwe branding horen bijpassende video’s” vond PinkGellac. Say no more! Door middel van 3 verschillende video’s wisten we bij de doelgroep het merk te introduceren, het proces van het aanbrengen duidelijk maken én hun aan te zetten tot verkoop!”

Opdracht

 

Pink Gellac was druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe branding en daar hoorde natuurlijk bijpassende content bij. Daarom kregen wij de vraag om 3 verschillende video’s te maken, waarbij 1 video meer op emotie en brand niveau zat, 1 video meer functioneel was en de verschillende stappen uitlegde en 1 video gericht was tot het aanzetten van actie (verkoop).

Doelstelling

Het doel van de campagne was om meer awareness te generen rondom PinkGellac én mensen bekender te maken met de nieuwe branding van het merk. De content moest zowel geschikt zijn voor de (nieuwe) website als op social media ingezet kunnen worden.

Concept

 

Belangrijk was om direct aan het begin zowel de branding als de aandacht te grijpen van de doelgroep. De algemene video zat meer op emotie, namelijk dat je je eigen canvas bent en je jezelf als kunstwerk mag zien. Er is geen goed of fout met nail art, maar maakt wie jij bent. Vervolgens werd in de volgende video meer het functionele proces uitgelegd, namelijk hoe je in een paar stappen gemakkelijk zelf thuis hoge kwaliteit gel nagels kan aanbrengen. In de laatste stap werd de startersset getoond in een boomerang achtige beweging, waardoor men op een speelse manier werd aangezet tot aanschaf van PinkGellac.

Concept

“WOW, wat zijn de video’s vet geworden! Niet normaal”

 

Susanne – Brand manager Pink Gelllac
  • Campagne beelden

Meer weten?

Stuur een postduif. Kom langs op de brommer. Stuur een appje.
Of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

😀
👍
🙄
🤠