fbpx
scroll

DELTA Fiber Netwerk

De snelste van NL

Opdracht

DELTA was met 2 Gbit per seconde de snelste glasvezelprovider van Nederland.

Op 15 /10 bracht KPN een persbericht uit: “Vanaf 23 oktober introduceert KPN de hoogste internetsnelheid van Nederland: 4 Gbit per seconde voor zowel het downloaden als het uploaden”.

Delta wilde met een campagne direct inhaken op het nieuws dat KPN haar snelheid voor glasvezel ging verhogen naar 4 Gbit per seconde en wilde hier meteen overheen gaan met nog sneller internet om zo de snelste glasvezel provider van Nederland te blijven.

Opdracht

Campagne

1 dag na het persbericht van KPN haakt DELTA in op KPN en lanceert DELTA met een nieuwe campagne op haar gehele glasvezelnetwerk een nieuw 5 Gig-abonnement (5 Gbps). Zo blijft DELTA de snelste glasvezelaanbidder van Nederland.

Centraal in de communicatie is de social / online video waarin de 3D’s (Dirk, Donnie en Daan) van DELTA hierop inhaakten. De 3D’s van DELTA waarderen de concurrentie en hun ambitie om sneller glasvezelinternet te gaan aanbieden, maar tegelijk gaat DELTA verder en wordt per direct nog sneller en biedt 5 Gbit per seconde aan.

De campagne werd 1 dag na de aankondiging van KPN gelanceerd. De social / online video werd gedeeld op LinkedIn, META en Youtube.

Campagne

Reactie Adformatie

De reacties op het inhaken van DELTA op KPN waren erg positief met als uitschieter de reactie van Adformatie:

“KPN wil campagnevoeren met het snelste internet van Nederland, maar het razendsnelle Delta schiet voorbij.”

“Concurrent haakt op briljante wijze in op nieuw internetabonnement van KPN, zowel via campagne als in de praktijk.”

“Het KPN-abonnement struikelt vlak voor de marathonfinish over het Delta-abonnement, dat er vervolgens met het goud vandoor gaat. Delta laat zich nog geen dag onttronen als provider met het snelste internet.”

Reactie Adformatie

Meer weten?

Stuur een postduif. Kom langs op de brommer. Stuur een appje.
Of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

😀
👍
🙄
🤠