fbpx

Playbook: ME, MYSELF & AI

Artificial Intelligence is the canvas, humanity is the artist. Together we can paint a future of infinite possibilities.

Download in English

Van Eliza tot Chat-GPT

Wist je dat AI eigenlijk een heel oud concept is? De geschiedenis van kunstmatige intelligentie gaat zelfs terug tot in de jaren ’50. Sinds het millennium boekt AI meer en meer vooruitgang. Zo kom je de afgelopen jaren bijvoorbeeld al veel AI tegen op social media. Maar vraag op een verjaardag eens aan 5 mensen wat AI is, en je zal 5 verschillende antwoorden krijgen. Download nu ons playbook en dompel je onder in de wereld van AI. Zo word jij straks degene met het juiste antwoord op de verjaardag;)

Van Eliza tot Chat-GPT

AI is here, there, everywhere

AI heeft een erg grote impact in ons dagelijks leven. Toch is dit niet altijd direct zichtbaar. Veel AI toepassingen zitten namelijk verborgen in apparaten of systemen. In ons Playbook lees je de meest gebruikte toepassingen en de tools die je kunnen helpen om AI hierbij op een juiste manier in te zetten.

AI is here, there, everywhere

Merken omarmen AI

Veel merken zijn al aan de slag gegaan met AI en laten de kunstmatige intelligentie al terugkomen in hun campagne-uitingen of als verrijking van hun campagne.

In ons playbook krijg je een overzicht van een aantal success stories over de inzet van AI door merken.

Merken omarmen AI

Challenges & limitations

Net als bij social media is de groei van AI niet zonder zorgen. Want hoe zit het bijvoorbeeld met het auteursrecht? Mogen kunstwerken zomaar gebruikt worden om AI te trainen? En hoe zit het met de impact van AI op de arbeidsmarkt? Dit alles vind je terug in het playbook.

Challenges & limitations

The future looks bright

AI is here to stay en zal een grote efficiëntie-slag gaan slaan. Ai zal worden ingebed in onze dagelijkse routine.

Geen paniek, AI zal nog altijd afhankelijk zijn van menselijke begeleiding en wijsheid. Je zal zien dat AI enorme kansen voor menselijk zowel merken als persoonlijke groei zal bieden.

Download het playbook, maak kennis met AI en kom een kop koffie bij ons drinken!

The future looks bright