Warme Truiendag 2015

[vc_row][vc_column width=”2/3″][text_output]Heb jij vandaag je warme trui aan? Wij wel, want het is warme truiendag! En op de koudste dag van het jaar doen wij er maar al te graag aan mee. Hoe? Nou zo! Check hier alle ins en outs van de lievelingstruien van de Fresh Bridgers.[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/3″][text_output] [/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2103″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]
Alex

Waarom is dit mijn lievelingstrui?
Dit is mijn lievelingstrui omdat hij eigenlijk niet heel bijzonder is, gewoon grijs. Maar toch is hij apart door de dubbele kraag die doorloopt in een capuchon. Zo is het een simpele trui met toch net even iets speciaals, wat hem uniek maakt.

Wanneer trek je ‘m het liefste aan?
Het liefst zou ik hem elke dag aantrekken, maar daar worden mijn collega’s niet zo blij van denk ik.

Van wie heb je deze trui?
Ik zag deze trui voorbij komen op internet en ben toen speciaal in de pauze van school de stad in gegaan om hem te halen. Toen ik bij de winkel aan kwam was er nog maar één in mijn maat, liefde op het eerste gezicht.

Waar heb je deze trui gekocht?
Onze eerste ontmoeting was in een winkel in Rotterdam.

Hoe lang heb je deze trui al?
Mijn lievelings trui en ik hebben nu al zo’n vier jaar verkering.[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]

Chiara

Waarom is dit je lievelingstrui?
Het winterseizoen is aangebroken en dat betekent vaak een garderobe update. Het hebben van een leuke comfy oversized sweater is een must om die koude dagen te overleven. Daarom heb ik deze trui aan mijn winter wear toegevoegd!

Wanneer trek je ‘m het liefste aan?
Zo’n ochtend dat je je bed niet uit te krijgen bent, tot de laatste minuut door snoozed en het een race tegen de klok wordt. Het enige wat je ochtend dan nog een beetje goed kan maken is leuke trui die je overal en in dit geval nog belangrijker, snel kan combineren en toch fashionably (late) op je werk kan verschijnen 😉

Van wie heb je deze trui?
Het was weer eens een cadeautje voor mezelf. Omdat ik vond dat ik het had verdiend (daar is altijd wel een reden voor te verzinnen).

Waar heb je deze trui gekocht?
Bij Zara tijdens een mini vakantie in Düsseldorf.

Hoe lang heb je deze trui al?
Sinds 3 maanden is dit my new favorite sweater.[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2100″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2114″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]

Sander

Waarom is dit je lievelingstrui?
Omdat het een hele relaxte en chille trui is, die heerlijk zit!

Wanneer trek je ‘m het liefste aan?
Het liefst op een relaxte zondag, waar ik niet mijn huis uit hoef, met een joggingsbroek en mijn favoriete pet.

Van wie heb je deze trui?
I
k heb hem van niemand, ik heb hem zelf gekocht.

Waar heb je deze trui gekocht?
Bij de H&M, voor de geweldige prij van €9,95

Hoe lang heb je deze trui al?
Ik heb hem nog niet heel lang, drie maanden ofzo, maar ik voorzie dat deze trui heel lang mijn favoriet blijft!
[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]

Ananta

Mijn trui is van mijn favoriete merk, Norse Projects. Dit is een trui die ondanks (of juist dankzij) zijn simpliciteit lekker veelzijdig is: ik kan zo de tennisbaan op maar ook voor een enorme thug-life look gaan in combinatie met een lang baggy shirt.[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2109″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2096″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]

Marloes

Waarom is dit je lievelingstrui?
Ik vind de print te gek omdat ie doorloopt op de mouw (plus ik heb iets met flamingo’s) en hij is héél zacht!

Wanneer trek je ‘m het liefste aan?
Ik wissel graag af met m’n vesten en aangezien ik zwanger ben, denk ik dat ie voorlopig in de kast blijft liggen.

Waar heb je deze trui gekocht?
Ik ben een levend voorbeeld waarbij Facebook advertising werkt, want ik zag ‘m via een advertentie van EDC (aan de rechterkant) voorbij komen. Geklikt en gekocht 🙂

Hoe lang heb je deze trui al?
Redelijk vers van de pers, want ik heb ‘m in het najaar gekocht.[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]

Samantha

Waar heb je deze trui gekocht?
Voor mijn 21e verjaardag kreeg ik van mijn vader een stedentrip cadeau. Ik heb voor de stad Rome gekozen, waar ik deze trui dus ook als cadeau voor mezelf heb gekocht bij Subdued.

Hoe lang heb je deze trui al?
In oktober 2013 ben ik naar Rome geweest, dus iets meer dan een jaar.

Waarom is dit je lievelingstrui?
Omdat hij lekker zacht is van binnen en hij mij herinnert aan een mooie tijd.

Wanneer trek je ‘m het liefste aan?
In de winter, dan ben ik namelijk echt een truien-mens.[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2095″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2115″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]

Chris

Waarom is dit mijn lievelingstrui?
Hij is gewoon gaaf!

Wanneer trek je ‘m het liefste aan?
Geschikt voor iedere situatie en combinatie met andere kleding.

Van wie heb je deze trui?
Zelf gekocht, dus van mezelf

Waar heb je deze trui gekocht?
Geen idee.

Hoe lang heb je deze trui al?
Een kwart jaar.[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]

Roderick

Waarom is dit mijn lievelingstrui?
Hij zit lekker, hij is heerlijk warm en ik vind hem erg cool.

Wanneer trek je ‘m het liefste aan?
Ik heb het liefst altijd aan!

Van wie heb je deze trui?
Ik heb hem zelf gekocht

Waar heb je deze trui gekocht?
Bij concrete in Den Haag

Hoe lang heb je deze trui al?
Sinds december[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2111″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2112″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]

Lisette

Waarom is dit je lievelingstrui?
Om heel eerlijk te zijn had ik nog geen lievelingstrui. Dus speciaal voor deze gelegenheid van warme truiendag heb ik maar een nieuwe aangeschaft en ook meteen gebombardeerd tot mijn lievelingstrui.

Wanneer trek je ‘m het liefste aan?
Als ik het koud heb, wat dus eigenlijk (gezien de temperatuur van de afgelopen paar weken) altijd is.

Van wie heb je deze trui?
Cadeautje van mezelf, aan mezelf. Lief he?

Waar heb je deze trui gekocht?
Weekday Rotterdam. Eigenlijk wilde ik hier alle truien kopen, maar dat mocht niet van de verkoopster.

Hoe lang heb je deze trui al?
Een week of twee.[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]

Bas

Als er in de kantine van de Caballero fabriek weer eens een dozijn ijspegels naar beneden is gekomen, houdt dit mini-kacheltje mij lekker warm.

Het is gemaakt van niet-ademend, niet-natuurlijk & niet-brandveilig materiaal. Maar wel lekker warm![/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2113″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2110″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]

Sybren
[/text_output][/vc_column][/vc_row]