The Fresh Social Update: WK-special

Het is zover: het WK is van start! Het kantoor is oranje versierd, de WK-muziek staat op en het bier staat al koud. Heb jij nog een Roy Donders Juichpak weten te bemachtigen of heb je je oude vertrouwde en verwassen oranje shirt achter uit de kast gehaald? Ga in ieder geval maar zitten, pak de borrelnoten erbij en blijf op de hoogte door deze WK-special.


#Social-WK
Op social media breekt de WK-gekte los. Miljoenen voetbalfans uit de hele wereld zijn betrokken bij de gesprekken rondom #WK2014. Maar hoe blijf je op de hoogte van ’s werelds grootste sportevent? Wij hebben voor jou de juiste social media sites uitgezocht!


Facebook Facebook-Trending-World-Cup
Facebook lanceert de Trending World Cup: een interactieve tool met alle wedstrijdscores, hoogtepunten en belangrijkste berichten van vrienden, spelers en teams.
Volg het op www.facebook.com/worldcup.


Twitter
Ook Twitter heeft speciale WK-features gelanceerd. Hiermee kun je de wedstrijden, je favoriete landen en spelers realtime volgen, je profiel in WK-stijl omzetten en gebruik maken van ‘hashflags’.
Benieuwd? Lees meer: http://bit.ly/TwitterWK!


Instagram
Schermafbeelding 2014-06-13 om 16.22.49
FIFA heeft een officieel #FIFAWorldCup account gelanceerd op Instagram met exclusieve backstage foto’s vanuit de stadions in Brazilië. Ook kun je foto’s uploaden met #myworldcup om te laten zien waar jij van het WK geniet.


Vine
Vine heeft een nieuw type kanaal geïntroduceerd: World Cup 2014. Dit is een unicum omdat dit kanaal zich niet focust op een topic, maar op een evenement. De komende 32 dagen vind je hier non-stop
#WorldCup video’s die je op de hoogte houden van alle gebeurtenissen
rondom het WK. Volg het op: https://vine.co/world-cup


#Sambaselfie 10355564_835754866452624_2734894571156049633_o
Ook hier op kantoor zit de WK-stemming er al goed in! Wij vinden het altijd leuk om gave content te maken, vooral als het met voetbal te maken heeft. Daarom gingen Roderick en Bas de uitdaging aan en maakten een #Sambaselfie, die zelfs genomineerd waren voor leukste Sambaselfie! Op uitnodiging kwamen we naar de studio van VI Oranje om het spektakel van dichtbij mee te maken. We gaan (nog) niet naar Rio, maar gezellig was het in ieder geval wel!


Nog een aantal uurtjes en dan is het moment van de waarheid: Spanje – Nederland. Wat heb jij ingevuld bij je WK-poule? Heb je vertrouwen in ons Oranje-team? 😉

Veel kijkplezier vanavond!