ReFresh: Week 26

Social-WK
De een had het verwacht, de ander had het stiekem gehoopt: de WK-gekte is in Nederland nog steeds volop in gang. De eerste groepsfase zit erop en ook aanstaande zondag mogen we (gelukkig) weer vastgekluisterd voor de buis zitten.

Ook op social media overheerst het Nederlands Elftal en vooral het eerste doelpunt van Van Persie is niet aan de social media-aandacht ontsnapt. Op Mashable staat het doelpunt op nummer 1 en ze hebben alle leuke inhakers van The Flying Dutchman voor ons op een rijtje gezet.

Benieuwd naar alle Oranje-statistieken op Twitter? Bekijk ze op de nieuwe Nederlandse Twitter Blog die afgelopen maandag de lucht in is gegaan.

Facebook Nieuws 10515284_845442388817205_2257705052399653719_o
Buiten het WK gebeurde er deze week nog meer in de social media wereld. Zo komt Facebook binnenkort met een nieuwe type ad. Het zal de oude vertrouwde ‘gedrongen’ advertenties aan de rechterkant op je desktop vervangen. Groter, meer beeld, minder tekst, en minder advertenties. Ja, MINDER advertenties!

Daarnaast introduceerde Facebook afgelopen dinsdag officieel zijn nieuwe app: Slingshot. Hiermee stuur je foto’s en video’s die de ontvanger pas kan zien als hij/zij een afbeelding of filmpje terugstuurt. Gaat Facebook hiermee de concurrentie aan met Snapchat?

Infographic Social Media Q1 2014
We zijn ondertussen alweer halverwege het jaar 2014, dus het is een goed moment voor een ‘tussenstand’ op social media gebied! Wist je bijvoorbeeld dat de gemiddelde Facebook-gebruiker 18 minuten per dag op Facebook zit?! De social media wereld is volop in beweging. Daarom hebben wij een handige infographic gemaakt met cijfers en feitjes van het eerste kwartaal van 2014. Benieuwd? Bekijk ‘m op onze blog.

Teambuilding @ Luciano’s IJsalon IMG_3016
Niet alleen in de social media wereld, maar ook bij Fresh Bridge zitten we niet stil. Afgelopen vrijdag waren we uitgenodigd bij luciano’s ijssalon in Wassenaar. Hier leerde SVH meesterijsbereider Luc Blok hoe ijs wordt gemaakt en gaf hij een rondleiding in zijn beroemde ‘ijsfabriek’. Ook mochten we onze eigen Oreo- en Kinder Bueno-ijstaarten maken en leerden we het geheime recept van zijn koffie-granita.

Aan het einde van de dag konden we natuurlijk niet wachten om onze kunstwerkjes op te eten! Dankjewel Luc Blok voor de leuke, inspirerende en vooral smakelijke dag! #anotherdaynótattheoffice.

Loopt het water je al in de mond? Bekijk dan onze Plog op Facebook eens 😉

CabFab-borrel Cabfab-doorgeefborrel
Iedere maand organiseert een ander bedrijf in de Caballero Fabriek een doorgeefborrel. Zo leren we de buurtjes beter kennen en kunnen we misschien wel iets voor elkaar betekenen. Afgelopen woensdag was het aan ons de eer om dit te organiseren. Het was een zeer geslaagde middag, mede natuurlijk dankzij het heerlijke weer!  #CabFab

Dit was de ReFresh weer voor deze week! Wij hebben onze voorspellingen voor de knockoutfase in de WK-poule al ingevuld. Wat zijn jouw voorspellingen? Gaat Nederland de finale dan toch echt halen?!