Meet Fresh New Member Guido

[vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]

Wie zijn die Fresh Bridgers nu eigenlijk en wat beweegt ze? In dit column leer je de mensen bij Fresh Bridge wat beter kennen. Dit keer is het fresh new member Guido die alles over zichzelf loslaat. Wil je nog meer weten van Guido?  Je kunt hem ook alles vragen op guido@freshbridge.nl.

Favoriete transportmiddel?
Het vliegtuig. Want dat betekent dat ik waarschijnlijk op vakantie ga. En laten we eerlijk zijn… werken is leuk (zeker bij Fresh Bridge), maar vakantie maakt werken leuk en andersom. Ook de gedachten die ik op een vliegveld of in een vliegtuig heb maakt vliegen bijzonder… Waar gaat zij heen? Waarom doet hij chagrijnig naar het cabinepersoneel? Hoezo neem je kip en geen pasta? Vliegen heeft voor mij nog steeds iets magisch.

Waar naartoe waar ik nog niet ben geweest?
Ik koop een tweedehands 4WD en rijd van Darwin naar Perth in Australië. Of andersom. Dwars door het niets. En ik neem er de tijd voor.

Mooiste herinnering tot nu toe
De mooiste herinnering heb ik aan de 6 weken waarin mijn moeder ziek werd en overleed. Dat klinkt raar, maar in die periode heb ik mijn moeder, mijn vader en broer, mijn vrienden en vooral mezelf écht leren kennen.

Perfecte dag
Ik word wakker vóór de wekker. De zon schijnt al de kamer in. Als ik uit bed stap start mijn stereo automatisch Wetsuit van The Vaccines op. Door de schuifdeur stap ik naar buiten de zon in. Een duik in zee, vers ontbijt en een espresso op het terras. Laptop open om mijn mail te beantwoorden en een paar telefoontjes. Daarna gooi ik twee duikflessen achter in mijn pick-up en zoek ik de beste duikplekken op. Op de terugweg rijd ik langs een marktje om vers fruit en vis te halen. In de middag schrijf ik korte verhalen met een muziekje op de achtergrond. Ik check nog even mijn mail terwijl ik ijskoud biertje opentrek. En dan stromen vrienden binnen voor een lange avond BYO BBQ…

Kunstwerk, onderwerp
Actieve observatie.

Vrienden omschrijven me in 10 woorden
Lijkt wel een sollicitatievraag!

  1. Guido 
  2. is 
  3. echt 
  4. een
  5. hele
  6. leuke
  7. vent
  8. die 
  9. dingen 
  10. kan

Autobiografie
Een autobiografie kun je alleen maar over jezelf schrijven 😉 Maar als ik wat minder wijsneuzerig doe, zou ik graag de biografie schrijven van een gewone man of vrouw. Geen BN’er of wereldberoemdheid, maar juist op zoek naar de drijfveren en bijzondere verhalen van iemand die relatief anoniem door het leven is gegaan.

 

[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image type=”thumbnail” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2381″][/vc_column][/vc_row]