Meet Fresh New Member Myrte

[vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]

Wie zijn die Fresh Bridgers nu eigenlijk en wat beweegt ze? In dit column leer je de mensen bij Fresh Bridge wat beter kennen. Dit keer is het fresh new member Myrte die alles over zichzelf loslaat. Wil je nog meer weten van Myrte?  Je kunt d’r ook alles vragen op myrte@freshbridge.nl.

1. Als je een dag door het leven zou kunnen gaan als een disney/animatiefiguur, welke zou dit dan zijn en waarom ?
Aladdin, omdat het me geinig lijkt om een man op een vliegend tapijt te zijn! Ik heb hier véél te lang over nagedacht, haha

2. Wat is jouw ochtendroutine en hoelang doe je hierover?
Ik douche, poets mijn tanden, doe snel mijn haar en make-up en vervolgens neem ik ruim de tijd voor een uitgebreid ontbijt en een aflevering van (momenteel) House Of Cards. In totaal trek ik hier anderhalf uur voor uit.. Ik ben echt een ochtendmens geloof ik!

3. Hoe had je geheten als je een jongen was geweest ?
Sebastiaan

4. Nooit meer appen of nooit meer bellen ?
Nooit meer bellen! Ik zag laatst in mijn factuuroverzicht dat ik gemiddeld 10 minuten per maand bel :’)

5. Wat vind jij de beste uitvinding van de 21e eeuw ?
Mobiel internet, ik kan me een leven zonder al niet meer voorstellen.

 

[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image type=”thumbnail” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2249″][/vc_column][/vc_row]