Meet Fresh New Member Marlou

[vc_row][vc_column width=”1/2″ fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px”][text_output]

Wie zijn die Fresh Bridgers nu eigenlijk en wat beweegt ze? In dit column leer je de mensen bij Fresh Bridge wat beter kennen. Dit keer is het fresh new member Marlou die alles over zichzelf loslaat. Wil je nog meer weten van Marlou?  Je kunt d’r ook alles vragen op marlou@freshbridge.nl.

 1. Wat is je grootste verslaving?
  Sporten! Hardlopen en boksen zijn mijn grootste verslaving op dit moment.
 2. Welk(e) nummer(s) stond jij vroeger op het podium te playbacken?
  Ahum, als ik dit vertel weet ik niet of ik morgen nog op werk durf te komen. Ik was namelijk een beetje verliefd op Jantje Smit en kon zijn eerste CD dan ook bijna helemaal meezingen #schaam. Maar een leuk optreden met vriendinnetjes als de Spice Girls vond ik ook wel oké.
 3. Waar ben je het meest trots op?
  Afgelopen maand heb ik voor het eerst een halve marathon onder de 1 uur en 30 minuten gelopen. Woehoe!
 4. Welke reisbestemming staat momenteel bovenaan je verlanglijstje en waarom?
  Zuid Amerika, een jaar geleden heb ik een half jaar door Zuidoost Azië, Australië en Nieuw Zeeland gereisd. Nu is het tijd om een stukje van de andere kant van de wereld te zien. Maar mijn ‘reis-bucketlist’ is eindeloos, ik zou nog zoveel plekjes van de wereld willen ontdekken.
 5. Wat is je top 3 favoriete apps en waar gebruik je ze voor?
  Instagram: verslavenndddddd.
  VSCOcam: die foto’s voor Instagram hebben natuurlijk wel een mooi filtertje nodig.
  Whatsapp: wie belt er tegenwoordig nog?! 😉  
[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image type=”thumbnail” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2288″][/vc_column][/vc_row]