Meet Fresh New Member Charlene

[vc_row][vc_column width=”1/2″][image type=”thumbnail” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2071″ alt=”Charlene”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]Wie zijn die Fresh Bridgers nu eigenlijk en wat beweegt ze? In dit column leer je de mensen bij Fresh Bridge wat beter kennen. Dit keer is het fresh new member Charlene die alles over zichzelf loslaat. Wil je nog meer weten van Charlene?  Je kunt d’r ook alles vragen op charlene@freshbridge.nl.

Fresh Member: Charlene van Kasteren
Werkzaam sinds: Januari 2015
Functie: Social Media Manager Video/Creatief
Geboorteplaats: Vlaardingen
Mijn super krachten: ’s Nachts over de flats van Rotterdam vliegen en de wacht houden, soms hang ik ondersteboven aan plafonds.
Geïnspireerd door: Mijn oma’s. Ze zijn alles behalve suf en oud. De een is een creatieve geest, altijd positief, heeft veel meegemaakt maar weet alles in een wijze les om te zetten en is een heerlijke pestkop met goede humor. En de andere is super nuchter, wilt op haar 80e nog skydiven, is super onafhankelijk en nodigt zichzelf regelmatig uit voor vakanties. <3
Als ik niet werk: Ben ik aan het lezen, schrijven, filmen, chillen.
Radiozender: Sublime FM.
Meest gebruikte social mediakanaal: Instagram en Facebook.
Favoriete stad: Dit jaar kies ik voor Hong Kong.
Raarste wat ik ooit heb gegoogled: Niet raar maar wel vies: open wonden, omdat een vriendinnetje van mij dat interessant vindt.
Favoriete film: The Big Lebowski, The Fountain, LOTR, Inglorious Bastards, 3 Iron, Curse of the Golden Flower.
Het eerste wat ik doe als ik op kantoor kom: Jas uit en laptop aan.
Meest bekeken website: Youtube en Torrents websites.
De eerste winkel die ik bezoek als ik in de stad ben: Monki en River Island en alle omliggende shops 🙂
Favoriete muziek: Otis redding, Prince, FKW Twigs, SZA, Al Green, Lauryn Hill, en nog veeeeeel meer![/text_output][/vc_column][/vc_row]