Meet Fresh member Alex

[vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]Wie zijn die Fresh Bridgers nu eigenlijk en wat beweegt ze? In deze column kun je een beetje meer kennis maken met de mensen bij Fresh Bridge. De kick-off is met ons verste teamlid Alex. Wil je nog meer weten van Alex? Je kunt ‘m ook alles vragen op alex@freshbridge.nl.

Fresh Member: Alex Vijfvinkel
Werkzaam sinds: November 2014
Functie: Social Media Manager
Geboorteplaats: Dordrecht
Mijn super krachten: Creatief brainstormen over content en deze vervolgens uitwerken.
Geïnspireerd door: Ik word niet zo zeer geinspireerd door bepaalde personen, maar met name door de merken zelf. Elke keer wanneer ik zie dat een merk (inter)nationaal succes heeft met een inhaker, geeft mij dit motivatie om dit ooit ook te bereiken.
Als ik niet werk: Vind je me op zaterdag op het voetbalveld en kun je me in de avond tegen komen in de bioscoop of ben met mijn vrienden een drankje doen. De zondag is voor mij vaak een verrassing.
Radiozender: Elke ochtend word ik wakker met Q-music in de auto.
Meest gebruikte social mediakanaal: Ik gebruik vooral Facebook en Instagram.
Favoriete stad: Rotterdam is de stad waar ik mezelf later nog wel eens zie wonen.
Raarste wat ik ooit heb gegoogled: Dat kan ik me niet meer precies herinneren, maar op zoek naar een carnavalskostuum google ik nog wel eens naar vreemde termen om te kijken of hier een kostuum van bestaat.
Favoriete film: Wolf of Wallstreet
Het eerste wat ik doe als ik op kantoor kom: Dat is mijn Macbook aanzetten, Facebook bekijken en een kop koffie erbij pakken.
Meest bekeken website: De beste social media en Buzzfeed.
De eerste winkel die ik bezoek als ik in de stad ben: Ik heb niet echt een favoriete winkel, ik kijk graag gewoon een beetje rond en ga het liefst ergens op een terras zitten en naar mensen kijken.
Favoriete muziek: Dat verscheelt per dag, maar voornamelijk luister ik naar de top40 of juist naar oude klassiekers.[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image type=”thumbnail” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”1854″][/vc_column][/vc_row]