Meet Fresh New Member Anouk

[vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]

Wie zijn die Fresh Bridgers nu eigenlijk en wat beweegt ze? In dit column leer je de mensen bij Fresh Bridge wat beter kennen. Dit keer is het fresh new member Anouk die alles over zichzelf loslaat. Wil je nog meer weten van Anouk?  Je kunt d’r ook alles vragen op anouk@freshbridge.nl. 

1. Welk huishoudelijk klusje vind je vreselijk om te doen?
Ik vind een schoon huis heel prettig, maar heb niet altijd zin in het huishouden als er leukere dingen te doen zijn 🙂 Vreselijk vind ik het dweilen van onze houten vloer, die moet op twee manieren behandeld worden dus je bent er een paar uur zoet mee, bleh!

2. Doe jij aan ‘binge-watching’? Zo ja, aan welke serie ben je op dit moment verslaafd?
Op dit moment staat Netflix standaard op House MD, mooi hoe hij nietsontziend altijd gelijk krijgt en ik smul van zijn sarcasme.

 3. Welke nummers staan er op jouw Spotify-playlist?
Poeh! Every mood a different tune, dus het schiet van Otis Redding tot Rihanna en van Radiohead naar Damian Rice.

4. Als je vandaag de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?
Eerst dubbel checken of het echt zo is, dan boek ik een vlucht voor mijn (schoon)familie en goede vrienden naar een zonnige bestemming om daar met zijn allen te relaxen en al nippend van een cocktail ga ik bedenken wat ik met de rest van het geld ga doen (eindelijk die oldtimer, vrijwilligerswerk in Afrika, studiefonds voor mijn kleine chica en en en…).

5. Als je voor een dag iemand anders zou mogen zijn, wie zou je dan kiezen?
Nelson (Rolihlahla) Mandela, ik zou het heel bijzonder vinden om in zijn gedachten en herinneringen te mogen wroeten.

6. Wat is je lievelingseten?
Lastig, ik ben op dol op veel soorten eten maar vind het fijn om van alles een beetje te kunnen eten, daarom opper ik vaak voor Sushi als we buiten de deur gaan eten, jammie 🙂

7. Het eerste wat je doet als je op kantoor komt?
Goodmorning! Laptop op het bureau en met een kopje cappuccino mijn nieuwe mail lezen.

[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image type=”thumbnail” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”2311″][/vc_column][/vc_row]