Fresh Top 5 Posts van september

[vc_row][vc_column width=”1/1″][text_output]

Ook al doet het weer ons nog aan de zomer denken, het is helaas alweer oktober. Dus tijd om terug te kijken op de content die wij de afgelopen maand voor onze klanten creëerden. De SNS Jongerencampagne, de Oranje Peloton Tocht en de #PreciesGenoeg campagne van Simyo, het was een toffe maand wat betreft het maken van content voor onze klanten. Benieuwd? Bekijk hieronder onze top 5 posts!

[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output] [/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]

1. SNS Jongerencampagne

September stond bij SNS Bank in het teken van het openen van een Jongerenrekening. Wanneer je vóór 30 september een SNS Jongerenrekening opende, kreeg je namelijk niet alleen 20 euro cadeau, maar ook een persoonlijke pinpas die je zelf kan pimpen met een leuke foto. Om dit te ondersteunen maakte we een moving visual met verschillende voorbeelden van persoonlijke pinpassen met een zelfgekozen foto.

[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]

2. Chupa Chups ‘talk like a pirate’ day

Wie is deze als lollie vermomde piraat? Hint: hij heeft een obsessie met de zwarte parel.. Ter ere van #TalkLikeAPirateDay maakte we voor Chupa Chups deze ‘RaRa wie is het’ visual. Kun jij hem raden?

[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]piratendag[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]150714_preciesgenoeg_spaghetti[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]

3. Simyo #PreciesGenoeg

Weinig trek of honger als een paard? Hoe kook je nou #PreciesGenoeg spaghetti? Met behulp van de spaghettimeter! En dat is handig, want volgens de zomercampagne van Simyo maakt precies genoeg je erg gelukkig. Dit en meer ‘precies genoeg’ momenten waren de afgelopen maanden te vinden op de Facebookpagina van SimyoNL.

[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]

4. Oranje Peloton Tocht

27 september was het zo ver: de eerste Staatsloterij Oranje Peloton Tocht werd gereden. Tijdens dit event creëerden we realtime content én liet onze eigen Sander van Strien zich van zijn sportieve kant zien door meer dan 65 km te fietsen met 4 GoPro’s op zijn fiets. De awesome video die hieruit voort is gekomen volgt uiteraard nog!

[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]01. We zijn gestart_FB[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZwbGF5ZXIudmltZW8uY29tJTJGdmlkZW8lMkYxNDEwNDU4NzYlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjY0MCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjMyMCUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMHdlYmtpdGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUyMG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRSUwQQ==[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]

5. Olympic Moves promovideo

Kersverse klant Olympic Moves Nederland, ook wel bekend als dé grootste schoolsportcompetitie van Nederland, heeft deze maand haar inschrijvingen weer geopend. Om leerlingen te enthousiasmeren en hun docenten te activeren maakten wij 4 promovideos, die de overweldigende sfeer van het evenement in 2015 weergeeft. Ook de editie van 2016 belooft weer fantastisch te worden!

[/text_output][/vc_column][/vc_row]