Fresh Bridge naar huis met maar liefst 2 awards en 4 bekroningen voor de Grand Prix Content Marketing Awards!

Donderdagavond, 22 november, waren de uitreikingen voor de Grand Prix Content Marketing Awards. We hebben maar liefst 2 awards en 4 bekroningen gewonnen!

We zijn in de prijzen gevallen in de volgende categorieën:

  • Award – B2C – Beerwulf Brewery of the month – Brons
  • Award – Campagne – Beerwulf Brewery of the month – Zilver
  • Bekroning – Distributie voor Gerealiseerde Conversie – ANWB private Lease
  • Bekroning – Distributie voor Inzet Influencers – ASICS FrontRunner
  • Bekroning – Distributiestrategie – Beerwulf Brewery of the month
  • Bekroning – Inzet Social – Beerwulf Brewery of the month

Wauw! Hier zijn wij natuurlijk als team onwijs trots op en we hadden ons geen betere (bijna) afsluiting van het jaar kunnen voorstellen.

Over Beerwulf Brewery of the month, de campagne waar we de meeste awards en bekroningen voor mee naar huis mochten nemen, werd het volgende gezegd door de Grand Prix Content Marketing awards commissie:

“Als online retailer met een breed bieraanbod, start Beerwulf de campagne “Brewery of the Month”, om de verhalen te vertellen die schuilgaan achter elk biertje. Strak uitgevoerd en met een mooie cadans in opbouw, is dit het schoolvoorbeeld van het effectief inzetten van content gericht op het opbouwen van een publiek.”

Voor de ASICS FrontRunner campagne hebben wij eveneens een hele mooie bekroning weten binnen te slepen! Voor dit influencer programma wonnen wij namelijk de bekroning voor de ‘distributie voor inzet van influencers’.

Ook voor de ANWB Private Lease campagne hebben wij een bekroning gewonnen voor de ‘distributie voor gerealiseerde conversie’.

We willen nogmaals al onze klanten bedanken voor de prettige samenwerking, het vertrouwen én de vette, authentieke content die we keer op keer mogen creëren.

Blijf up-to-date van al onze projecten en campagnes via onze Facebook en Instagram pagina’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *