Samantha Blok

Mobiel:          +31 6 23070055

E-mail:          Samantha@FreshBridge.nl

Facebook:     fb.com/samanthablok

Twitter:         @Samanthablok

Instagram:    Samanthablok

Samantha-Blok-back-site

Bij deze hockeychick is veel roze. Heb je al eens een roze Beats koptelefoon gezien? Nou, kom dan maar eens langs op kantoor. Sam is ontzettend lief, behulpzaam, betrokken en een tikkeltje nieuwsgierig. Ze zegt wat ze denkt zonder een blad voor de mond te nemen. Daarnaast is ze goed in copy en design en heeft ze haar zaakjes op orde. Sam voelt zich erg verantwoordelijk voor onze Fresh Bridge familie. Onze drijvende kracht! Als dochter van de beste ijsmaker van Nederland, weet ze als geen ander alles over ijsjes. Lucky us :-)

Het Fresh Bridge Vragenvuurtje

1. Wat zou jij als superpower willen?
Vliegen! Of onzichtbaar zijn op de momenten dat je dat wil.

2. Wat is je favoriete quote?
‘It’s not about the destination it’s about the journey’.

3. Welk stripfiguur/welke animatie is jou op het lijf geschreven?
Vroeger kon ik uren naar de Smurfen kijken. En aangezien de Smurfen maar één vrouw in het midden hebben, wilde ik altijd Smurfin zijn.

4. Welke bad guy/girl zou je willen zijn?
Als die-hard Disney-fan ga ik natuurlijk voor een Disney-villain, namelijk Maleficent, die eigenlijk helemaal niet zo kwaadaardig blijkt te zijn als dat we denken.

5. Wat zou je meenemen als je één ding mocht meenemen naar een onbewoond eiland?
Als ik iemand zou mogen meenemen dan zou ik een gids kiezen die me kan vertellen hoe ik kan overleven op een onbewoond eiland. Als ik een voorwerp zou moeten kiezen dan ga ik voor een boot met volle tank, zodat ik weg kan van het eiland.

6. Wat is je meest gebruikte emoji?
emoji sam
Meestal gebruik ik ‘m als ik iets bedoel als: ‘Awkward’ of ‘Grappig’ en vaak in combinatie met haha. 

7. Wie vind je het tofste om te volgen op social?
Ik vind het vooral heel leuk om foodstagrams te volgen zoals Chickslovefood, om weer ideeën op te doen voor nieuwe recepten. Of merken met toffe content zoals Urban Outfitters en Nike.

8. Wat is je favoriete meme?

9. Waar ben je aan verslaafd?
Aan ijs! Mijn ouders hebben al vanaf mijn vierde levensjaar een ijssalon, dus ik ben opgegroeid met ijs. Sport is ook verslavend, vooral hockey (om al het ijs er weer af te trainen (-; )

En aan series kijken. Het duurt vaak even voordat ik aan een serie op Netflix of HBO begin, maar als ik er eenmaal midden in zit kan ik niet meer stoppen. Net als GoT: dat heb ik in 4 weken gekeken.. alle 5 de seizoenen..

10. Favoriete playlist
Het liefste maak ik zelf mijn playlists aan in Soundcloud. Er is een playlist die ik al een jaar luister en die ik steeds aanvul als ik weer wat nieuws tegen kom.

11. Snapchat of Instagram?
Instagram! Mijn Instagram account is eigenlijk een soort visueel dagboek geworden met wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt :-)