YES. Guilty. Ik 'like' dagelijks heel veel op Instagram. Het is m’n dagelijkse portie blijheid, motivatie én inspiratie. Het is vast niet een verrassing voor je dat m’n timeline vol staat met sport en eten maar die overvloed aan content zorgt ook voor creatieve spinsels in m’n dagelijkse werkzaamheden. Ik licht er hieronder vijf toe…

Have fun & be creative :)

Marloes

You can do it, put your ❤ into it. #ootd Gear up to make a date with the gym through the link in our profile.

Een foto die is geplaatst door NikeWomen (@nikewomen) op

1. Essentials 2.0

Ik ben gek op visuals met essentials en nu zie ik steeds vaker deze nieuwe vorm van essentials oppoppen. Niet meer plat op een ondergrond maar deels in hun ‘natuurlijke’ omgeving. Essentials 3D stijl zeg maar. I like it.

2. Op zoek naar

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je vacature heel functioneel in te zetten. Plaatje, praatje en linkje. Maar deze vorm maakt het fris, valt op en geeft meteen een kijkje in je creatieve keuken. Klik op de foto om af te spelen.

Drive the results you want.

Een video die is geplaatst door Under Armour Women (@underarmourwomen) op

3. Broeken showen

Stel, je hebt 3 sportleggings die je wilt promoten maar je hebt maar 1 beeld. Dan pak je dit dus zó aan ;). Klik op de foto om af te spelen.

4. Stille kracht

Een foto die ‘stil’ staat maar toch krachtig is door dat enige bewegende element in de foto. De moving visual/cinegraph zien we steeds vaker terugkomen bij merken en geven een ‘normale’ foto net even een andere beleving. Klik op de foto om af te spelen.

Golden #OREOThins: a refreshing reason to take your time.

Een video die is geplaatst door OREO (@oreo) op

Set your mind free and creativity will follow. Chances are, so will world championships. @moebrian is #heretocreate

Een video die is geplaatst door adidas Women (@adidaswomen) op

5. Alles in één

Deze vorm vond ik vooral leuk omdat er verschillende elementen in terugkomen. Het is een leuke manier om mensen (of producten) voor te stellen, je merk er subtiel in te verwerken, een instagram account (anders dan jezelf) te promoten en het een persoonlijke invulling te geven. Triple win dus. Klik op de foto om af te spelen.