Guido Cramer

Mobiel:         +31 612586116

E-mail:          guido@freshbridge.nl

Facebook:    fb.com/guido.cramer

Twitter:         @gdcrmr

Instagram:    gdcmr

Guido-Cramer-back-site

Guidopolous is de natuurlijk leider van het stel (sssttt… ook de oudste). Al zal hij zichzelf nooit zo omschrijven. Lichtelijk bescheiden dus. Al is dat niet helemaal waar, deze rocker heeft namelijk in zijn studententijd de sterren van de hemel gespeeld met de Hermes House Band. Een top marketeer in hart en nieren, waar iedereen bij Fresh Bridge graag van leert. In zijn vrije tijd speelt hij graag cricket en rockt hij de trombone. Klinkt goed hé? Voor een goed gesprek over een social campagne drink hij graag kopje koffie met je.

Het Fresh Bridge Vragenvuurtje

1. Wat zou jij als superpower willen?
Instant travel. Ze zeggen wel eens dat het niet om de bestemming gaat, maar om de reis er naartoe. Dat geldt niet voor het moment dat je na een avondje uit net de trein naar huis hebt gemist. Ook niet voor de A12.

2. Wat is je favoriete quote?
Quote Guido

 3. Welk stripfiguur/welke animatie is jou op het lijf geschreven?
Sukke. Want Fokke is een eend.

4. Welke bad guy/girl zou je willen zijn?
Frank Abagnale Jr. A young con artist successfully impersonates an airline pilot, doctor, and assistant attorney general, cashing more than $2.5 million in fraudulent checks in 26 countries. Need I say more?

5. Wat zou je meenemen als je één ding mocht meenemen naar een onbewoond eiland?
Het heilige vuur. Nogal handig om je zelf geschoten beer op te braden. En om de moed erin te houden, mocht mijn onbewoonde eiland zich op de een of andere manier midden in de Beringzee begeven.

6.  Wat is je meest gebruikte emoji?
Emoji Guido

7. Wie vind je het tofste om te volgen op social?
Explore Utrecht op Instagram. Visuele city guide met leuke tentjes en plekken in de stad.

8. Wat is je favoriete meme?
 Meme guido

9. Waar ben je aan verslaafd?
Aan mint snoepjes. Antaflu, Smint, dat spul. En aan Lilyhammer. Of het een met het ander te maken heeft, ben ik nog niet over uit.

10. Favoriete playlist
Ik word een beetje week van playlist namen als ‘Sunday Songs’ en ‘Tuesday Tunes’, dus ik heb ze gewoon genummerd. ‘1’ is mijn favoriet. Vaccines, Killers, Muse, Editors. Met een vleugje Elbow en wat Two Door Cinema Club.

11. Snapchat of Instagram?
Instagram