De laatste maand van het jaar stond vooral in het teken van feestdagen en gezelligheid. Met Sinterklaas en kerst (helaas) al achter de rug en Oud en Nieuw nog in het verschiet, vliegen de inhakers op deze feestdagen je om de oren. Daarnaast nog de grootste film-release van misschien wel de laatste 10 jaar, Star Wars. Daarom bij deze een vooral inhakende Fresh Top 5 Post van december, met o.a Landal GreenParks en Chupa Chups. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Dum dumdum dumdumdum dumdumdum #thesearenotthedroidsyouarelookingfor #starwars7 #theforceawakens #whereisluke #willyodagetamention

Posted by Fresh Bridge on woensdag 16 december 2015

1. Fresh Bridge Star Wars

De grootste film-release van de afgelopen 10 jaar konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Vooral omdat er op kantoor meerdere Star Wars én Lego fans rondlopen. Deze liefde is natuurlijk dé combinatie voor een goede Star Wars-inhaker.

2. Chupa Chups Star Wars

Ook bij de Chupa Chups doelgroep werkt inhaken op leuke vrolijke berichten heel goed! De doelgroep kent Star Wars mar al te goed. Al zullen ze bij de alleroudste films wel even hun wenkbrauwen fronzen (gezien de special effects die vroeger toch iets meer special waren dan dat ze nu zijn). Maar toch willen ze allemaal wel meedoen aan de hype die Star Wars heet en daar hoort een Yoda van een Chupa Chups lolly natuurlijk ook bij!

Tip: “May the Force be with you.” #LifeLessSerious #StarWarsLike onze pagina, vertel ons in de comments wie dit is en win een van de Chupa Chups Star Wars pakketten!

Posted by Chupa Chups on woensdag 16 december 2015

Wie kus jij met kerst? #kissingUnderTheMistletoe #MerryChristmas #LifeLessSerious

Posted by Chupa Chups on donderdag 24 december 2015

3. Chupa Chups Kerst

Na Star Wars de volgende grote dag, die voor veel bedrijven een goed contactmoment met hun klanten waren. Ook voor Chupa Chups was dit het geval. Hier werd dankbaar gebruik gemaakt en werden de randjes een beetje opgezocht van de doelgroep, met de missletoe.

4. Landal GreenParks Kerst

Ook voor Landal GreenParks was de Kerst het moment om via Facebook contact te zoeken met haar gasten. Waar normaal gebruik werd gemaakt van visuele posts, hebben we bij Landal nu de moving visual geïntroduceerd. En dat dit een succes was werd al snel duidelijk. Maar liefst 1.250 likes, bijna 100 reacties en 61 keer gedeeld. Een klein succesje mag dit dus wel genoemd worden.

 

De mooiste tijd van het jaar is begonnen. Landal wenst iedereen fijne Kerstdagen toe!

Posted by Landal GreenParks Nederland on vrijdag 25 december 2015

We wensen je een hele sprankelende Kerst!

Posted by SNS Bank on donderdag 24 december 2015

5. SNS Bank Kerst

Als laatste uit de Top 5 de SNS Bank. Waar Landal GreenParks net begonnen is met Moving Visuals is SNS Bank een voorloper hiermee. Ook voor Kerst werd hier een mooie moving visual gemaakt, waarbij Kerst en Geld gecombineerd werden in de vorm van een kerstboom. Wie beweert er nu nog dat geld niet aan de bomen groeit?