Jeetje wat gaat het snel: De eerste maand van 2016 zit er alweer op. Januari was de maand waarin het flink kouder werd,  waarin we heerlijk veel verjaardagstaarten hebben gegeten en waarin het onduidelijk was welke maandag nou Blue Monday was. Al met al: een drukke maand waarin we mooie content hebben gecreëerd voor onze klanten. Benieuwd? Bekijk hieronder onze top 5 posts van januari.

Iedereen heeft wel eens een zwak moment. Dat ene jurkje of een nieuw gadget. Welke verleiding kan jij moeilijk weerstaan?

Posted by SNS Bank on Friday, January 8, 2016

1. SNS 'Pacman'

Januari is dé maand van de goede voornemens, waarvan (be)sparen bij velen een bekende is ;-) En precies op dat moment komen de verleidelijke aanbiedingen: die mooie schoenen of dat éne jurkje die je altijd al wilde hebben. Probeer die verleidingen maar te weerstaan!

2. Chupa Chups 'Blue Monday'

Blue Monday: de meest deprimerende dag van het jaar. Maar hè, welke week was het nou Blue Monday? Ach, sommige mensen kunnen elke maandag wel een opfrissertje gebruiken ;-)

Was het nou vorige week blauwe maandag of vandaag?! Tag je vrienden die elke maandag wel een opfrissertje kunnen gebruiken. #BlueMonday #LifeLessSerious

Posted by Chupa Chups on Monday, January 25, 2016

Wil je kans maken op een gymles van Epke Zonderland? Stuur hem dan vóór 13 januari een Whats-Epke en wie weet staat hij...

Posted by Olympic Moves Nederland on Monday, January 4, 2016

3. Olympic Moves 'WhatsEpke'

Wat?! WhatsAppen met een Olympische held? Dat kon dankzij een bijzondere activatie van Olympic Moves. Middelbare scholieren konden een gymles winnen van Epke Zonderland door hem een origineel WhatsEpke te sturen. Een primeurtje, want dit was de eerste keer dat Olympic Moves de doelgroep op deze manier bereikte. Wil je meer weten over de campagne? Lees het hier: bit.ly/WhatsEpke

4. Pon Equipment 'Aflevering Boskalis'

Fans van Pon Equipment vinden het altijd mooi om te zien wanneer er een machine is afgeleverd bij een klant van Pon Equipment. En vooral wanneer deze speciaal op maat is gebouwd voor de klant. Voor de kenners onder ons: Hier gaat het om een Cat 340F LRE rupsgraafmachine, met een originele 18 meter lange giek voor taluds en dijklichamen.

Afgelopen week is de Cat 340F LRE rupsgraafmachine afgeleverd bij Boskalis. Een speciaal voor Boskalis opgebouwde...

Posted by Pon Equipment B.V. on Thursday, January 14, 2016

Tweet! Tweet! Gisteren zijn Chris en Lex begonnen bij onze nieuwe klant Twitter!

Posted by Fresh Bridge on Thursday, January 14, 2016

5. Tweet Tweet

Allright, ik zal proberen om het in 140 tekens te verwoorden: Whoooohooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, we hebben een nieuwe klant. Kan jij al raden welke? ;-)

Waar we normaal content voor klanten creëren óp Twitter, doen we dat nu vóór Twitter. Benieuwd? Stay tuned!