Anouk Zoutenbier

Mobiel:          +316 48513232

E-mail:           Anouk@freshbridge.nl

Facebook:     fb.com/anouk.zoutenbier

Twitter:         @Noukstar

Instagram:    Noukstar

Anouk kwam, zag en overwon. Binnen de kortste keren was haar plekje veroverd en maakte ze zichzelf onmisbaar als één van de drijvende krachten achter Fresh Bridge. Niet alleen haar daadkracht, maar ook haar flinke babbel (en duidelijke mening) maken haar de gangmaker van de groep. Anouk ziet altijd wel een reden voor een feestje, en is dan ook makkelijk te herkennen aan het drankje in haar hand. ’s Ochtends cappuccino, ’s middags Cola light en ’s avonds een biertje. Voor de buitenstaander is ze one of the guys, maar voor intimi soms NouNou… Niets is te gek!

Het Fresh Bridge Vragenvuurtje

1. Wat zou jij als superpower willen?
Ik zou dolgraag willen kunnen teleporteren! Je kunt echt overal heen waar je op dat exacte moment zou willen zijn, hoe fijn is dat! Elk hoekje van de wereld moeiteloos ontdekken maar ook naar de maan als je er zin in hebt.. (en je bent nooit ergens te laat 😉 )

2. Wat is je favoriete quote?
Quote anouk

3. Welk stripfiguur/welke animatie is jou op het lijf geschreven?
Ik zou soms willen dat ik weer jong was zodat de wereld weer vol verrassingen zit & wanneer alles kan nog wat je bedenkt; de kinderlijke onschuld en verwachting, daarom zeg ik ‘Boo’ uit de film Monsters en Co.

4. Welke bad guy/girl zou je willen zijn?
Ik kies voor Gru van Despicable me! Hij is aandoenlijk, niet echt heel gemeen en ondanks alles heeft hij een gigantisch hart van goud (en een leger van Minions, who does not want that?!)

5. Wat zou je meenemen als je één ding mocht meenemen naar een onbewoond eiland?
Als het echt maar 1 ding mag zijn dan kies ik toch voor iets praktisch en zeg dan een groot mes. Handig voor het bouwen van een hut, een bed en reuze handig bij het verzamelen en bereiden van eten. Dan maar wachten tot er een Wilson aan komt spoelen voor een beetje gezelschap & aanspraak!

6. Wat is je meest gebruikte emoji?
emoji sam

Dat zijn er veel, maar deze gebruik ik misschien het meeste. Hij is zo makkelijk te gebruiken of het nu gaat om ‘oops’ moment, een sarcastische opmerking of ik heb er super veel zin in!

7. Wie vind je het tofste om te volgen op social?
Ik vind verschillende quote pagina’s wel prima, ineens zie je weer zo’n quote waardoor je je lekkerder voelt of moet lachen (Rumag.). Verder zijn het vaak tijdelijke dingen die ik volg, bijvoorbeeld MasterChef Australia & natuurlijk de chefs als het nieuwe seizoen weer op TV is.

8. Wat is je favoriete meme?
Meme anouk
Bad Luck Brian is een beetje een running gag bij ons in de vriendengroep, dus ik moet deze wel kiezen!

9. Waar ben je aan verslaafd?
Coca-Cola light, avontuur, films, boeken, eten, reizen, nieuwe dingen doen & aan het leven zelf: dat komt nooit meer goed op dat onbewoonde eiland…

10. Favoriete playlist
Alle nummers van Dirty Dancing, een beetje jeugdsentiment maar ik kan elk liedje meezingen en weet ook direct in welke scene het nummer werd gedraaid. Verder zoek ik altijd wat speellijsten op Spotify die fijn aansluiten bij het moment; bij de BBQ, met vrienden, relaxte achtergrond muziek en natuurlijk dansmuziek voor mijn kleine chica als ze weer eens roept ‘Pippa dansen’ want dan moeten de voetjes van de vloer!

11. Snapchat of Instagram?
Instagram all the way! Het is makkelijk om snel een moment vast te leggen en er eventueel een filtertje op te zetten. Je krijgt supersnel een overzicht van de mensen (die je volgt!) om zo te zien met waar zij mee bezig zijn, meemaken of doen en dit alles zonder eindeloos gescroll door tekst.